Ontdek alles over de ontwikkeling van je baby met de ouderschapscursus “Liefdevolle Verwachting” van Linda Grit. Deze cursus biedt je waardevolle inzichten en praktische tips om je voor te bereiden op de komst van je kleintje.

Wat Kun Je Verwachten?

Linda Grit, kraamverzorgende en draagconsulent, deelt haar expertise over de ontwikkeling en behoeften van je baby. Leer waarom je baby huilt, hoe je slapeloze nachten kunt voorkomen, en wat je baby echt nodig heeft. Dit helpt je om je baby beter te begrijpen en zorgt voor een ontspannen start als gezin.

 

Cursus Liefdevolle Verwachting:Een Aanrader!

Belangrijke Onderwerpen

  • Neurologische Ontwikkeling: Begrijp de breinontwikkeling van je baby en peuter tot 3 jaar en hoe dit invloed heeft op slaap en hechting.
  • Natuurlijke Blauwdruk: Leer over de aangeboren eigenschappen van je baby en wat dit betekent voor zijn of haar ontwikkeling en verwachtingen.
  • Communicatie en Gedrag: Ontdek welke signalen je baby geeft en hoe je hierop kunt reageren om stress te verminderen en ontspanning te bevorderen.
  • Ouderlijke Veranderingen: Begrijp hoe hormonen jouw gedrag als ouder beïnvloeden en wat de gevolgen hiervan zijn.

 

Praktische Informatie

De cursus wordt gegeven in groepsverband in Heerhugowaard of persoonlijk bij je thuis en bestaat uit twee cursusmomenten. Na afloop beschik je over wetenschappelijk onderbouwde kennis die je helpt om je kindje optimaal te ondersteunen.

Aanmelden

Voor meer informatie en om je aan te melden, ga naar www.babywaard.nl en kies in het menu voor “ouderschapscursus”.

Start met vertrouwen aan je ouderschap en geef je baby de liefdevolle start die het verdient met de cursus “Liefdevolle Verwachting”!