Als kraamverzorgende kom ik talloze boeken tegen over de voorbereiding op het ouderschap, maar Het boek van Melanie Visscher ” wat baby’s nodig hebben” stak er met kop en schouders bovenuit.

Vanaf het moment dat ik begon met lezen, was ik verkocht. Het is zo’n schat aan informatie geworden in mijn dagelijkse werk met kraamgezinnen, dat ik het aan iedereen wil aanbevelen.

Dit boek is niet zomaar een leeservaring; het is een reis door de wonderlijke wereld van het krijgen van een kindje.

 

Handig Boek | wat baby’s nodig hebben..

Met de nieuwste wetenschappelijke inzichten en onderbouwde theorieën biedt het een diepgaand begrip van de unieke band tussen jou en je baby. Het prachtige aan dit boek is dat het geen adviezen predikt, maar jou en je partner voorziet van de kennis om zelfbewuste keuzes te maken die het beste bij jullie passen.

Je baby’s blauwdruk is eigenlijk het masterplan en vormt de kern van dit boek, een meesterplan dat de essentiële biologie tussen moeder en kind onthult. Het leert je over de meest natuurlijke manier waarop je baby zich kan ontwikkelen en hoe jij daarbij een cruciale rol speelt. Van de zwangerschap tot het eerste levensjaar van je kindje, met 22 diepgaande hoofdstukken zoals:

  1. Jij bent een geboren moeder
  2. Ik wil overleven!
  3. Regulatie: het perfecte evenwicht
  4. Hechting: een sterke, onbreekbare band smeden
  5. De darmen van je baby
  6. Je baby kalmeren …

Wil je dit onmisbare boek in je collectie? Het is gemakkelijk verkrijgbaar bij:

  • Bol.com
  • Bruna
  • Stumpel
  • Marktplaats/Vinted