Het eerste contact met Marlies was tijdens de intake. Wij hadden meteen een positieve indruk van haar. Waar zij goed luisterde naar onze wensen betreft de invulling van de kraamzorg was zij ook duidelijk in wat zij kon bieden en wat wij konden verwachten.

Na de intake, gedurende de zwangerschap, onderhield zij het contact om te polsen hoe het met ons ging. Erg fijn om op deze manier alvast kennis te maken met elkaar.

Tijdens de bevalling was zij er ook voor ons. Ze ging haar gang in huis om alles gereed te maken voor als onze baby geboren zou worden. Het contact met haar en de verloskundige verliep goed.

Gedurende de kraamweek heeft zij ons goed bijgestaan met adviezen over borstvoeding en de zorg voor een baby. Ook zag ons huis na haar bezoek er weer netjes uit, en onze beesten waren erg blij met haar aandacht en zorg voor hen. Fijn was dat Marlies een duidelijke planning had waardoor, naar mate de week vorderde, wij deze structuur konden overnemen en het voor ons ook een routine werd. Met humor, geduld en kunde heeft zij ons bijgestaan.
september 2018
1e kindje
review

kraamtijd | kraamperiode